HATAY / PAYAS - Payas Fahrettin Altay Ortaokulu

Payas Fahrettin Altay Ortaokulu

Adres
YILDIRIM BEYAZIT MAH. MEVLANA SK. FAHRETTİN ALTAY ORT. SİTESİ B BLOK NO 2/1 PAYAS / HATAY
Vizyon
Biz Payas Fahrettin Altay Ortaokulu ailesi; Yöneticisi, Öğretmeni, Velisi, Öğrencisi, Mezunları olarak: · Özgüveni yüksek, Başarıyı kovalayan , · Kaliteden asla vazgeçmeyen, · Çevresine yön veren, Eğitim alanında örnek olarak gösterilen, · Paydaşı olmaktan gurur duyulan; Başarı denince akla ilk gelen Okul olmaktır!
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarını hisseden; · Kendisi ile barışık, Çevresine duyarlı, Paylaşmayı seven · Toplum çıkarlarını her zaman gözeten, Milletine aidiyet duygusunu taşıyan · İnsana saygıyı birinci öncelik olarak kabul eden, · Saygı, sevgiyi ve hoşgörüyü benimseyen, Zorluklar karşısında yılmayan Mutlu gençler yetiştirmek için varız!
Sabahçı Grup: 08.00 - 12.25 Öğlenci Grup: 12.45 - 17.10
Kalorifer - Klima
Şehir içi dolmuş, özel araç
Bölge alanından özel servisler gelmektedir
Yerleşim Yeri
İlçe tarihi ve doğa güzelliklerinin yanında bir sahil şehridir. Bunun yanında Türkiye´nin en büyük sanayi havzalarından birinin içinde yer alır.
Hatay İl Merkezine 83 KM Mesafededir. Payas İlçe Merkezindedir.
Futbol, futsal, Basketbol, Voleybol,
Tübitak